Samen het taboe doorbreken door te praten over #MeToo Ervaringen

Meer en meer aandacht voor mijn missie

Sinds de publicatie op 9 december jl. van mijn autobiografie ‘Ondankbaar Loeder’, is er veel gebeurt.‘Diverse Nederlandse lokale kranten berichten over mijn missie ‘Doorbreek het taboe door te praten over Kinderverwaarlozing, Seksueel Kindermisbruik en Seksuele Intimidatie op de werkvloer. #MeToo ervaringen serieus nemen is essentieel voor de discussie met slachtoffers en omstanders.

Publicatie Amstelveens Weekblad voor Ondankbaar Loeder

Afwisselende persoonlijke berichten

Ook de afwisselende persoonlijke berichten die ik van lezers/lezeressen en omstanders ontvang raken mij. Soms hartverwarmend (‘eindelijk een herkenning en erkenning van mijn worstelingen’) en soms dreigend (‘is niet waar wat je daar beweert, je overdrijft. Mijn advocaat neemt nog contact met je op’)’.

 Grensoverschrijdend gedrag

In navolging van zoveel andere vrouwen en mannen, durf ik er eindelijk voor uit te komen, dat ik slachtoffer ben geweest van seksuele intimidatie en aanranding op de werkvloer en dat ik de dader(s) niet meer hoeft te beschermen! Zij hebben de grenzen van fatsoen en respect behoorlijk overschreden.

Samen staan we sterk, om het taboe te doorbreken! Daar geloof ik heilig in.

Samen staan we sterk om het taboe te doorbreken. Neem #MeToo slachtoffers serieus! Saskia Freichmann-Wijsbeek, auteur autobiografie 'Ondankbaar Loeder'
Samen staan we sterk om het taboe te doorbreken. Neem #MeToo slachtoffers serieus! Saskia Freichmann-Wijsbeek, auteur autobiografie ‘Ondankbaar Loeder’

 Meer informatie: www.ondankbaarloeder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.