Nu te leen bij alle bibliotheken

Autobiografie 'Ondankbaar Loeder' is te leen bij alle bibliotheken in Nederland

Geschikt voor een algemeen publiek

In de aanbevelingsrecensie, geschreven in opdracht van de Nederlandse Bibliotheek Dienst (NBD Biblion), staat dat mijn autobiografie toegankelijk is voor een algemeen publiek. En dat is wat ik vanaf het begin ook wilde bereiken. Mijn boek kan voor velen, zowel voor omstanders als voor slachtoffers, een steun in de rug bieden om bijtijds professionele hulp in te schakelen. Voor sommigen is hiermee de financiële drempel weggenomen, zodat zij toch mijn autobiografie kunnen lezen.

Doorbreek het taboe

Meer en meer lezen wij in de pers hoe bekende personen op allerlei manieren misbruikt zijn door anderen, van wie zij op dat moment dachten, afhankelijk te zijn. De daders worden, zelfs na jaren, eindelijk bekend gemaakt. Ook ik voel mij gesteund door o.a. de #MeToo beweging. Mijn missie is om pesten op het werk en seksuele intimidatie op het werk, bespreekbaar te maken. Door te erkennen, wordt een begin gemaakt met het doorbreken van het taboe, wat slachtoffers en omstanders de mond lijkt te snoeren.

Aanvragen bij De Bibliotheek

Autobiografie 'Ondankbaar Loeder' nu te leen bij alle bibliotheken in NederlandJe kunt ‘Ondankbaar Loeder’ ook digitaal aanvragen bij je bibliotheek.

Klik hier, voor de link naar                         De Bibliotheek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.