Gefeliciteerd, Margriet!

Hulde aan alle vrouwen

Margriet bestaat vandaag ,1 november, 80 jaar!  Dat moet uiteraard gevierd worden. Fotograaf Sacha de Boer heeft hun kracht vastgelegd in een serie unieke portretten van 80 gewoon stoere vrouwen – als een hulde aan álle vrouwen die kleine of grote dromen waarmaken. Ook ik mag vandaag mijn bijdrage leveren aan dit feestelijke evenement #gewoonstoer.

Vereerd

Ik sta, samen met 79 andere vrouwen voor even in de schijnwerpers. Dat geeft mij een extra boost om door te gaan met het vertellen van mijn levensverhaal en een stem te geven aan lotgenoten en omstanders van kinderverwaarlozing en de impact hiervan op latere leeftijd.

Gemengde gevoelens

Natuurlijk ben ik trots en voel mij vereerd dat ik tussen 79 sterke vrouwen in deze galerij ben opgenomen. Het schrijven van mijn autobiografie, was voor Margriet aanleiding om mij op te nemen in deze galerij. Tegelijkertijd realiseer ik dat door mijn traumatische jeugdervaringen en de dagelijkse strijd die ik voer tegen onbegrip of beschuldigingen van leugens, ik ben opgenomen in deze bijzondere galerij.

Genieten

Geniet samen met mij, en met álle vrouwen die kleine of grote dromen hebben waargemaakt (of dat ooit gaan doen), van deze mooie reportage.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.